Kastellgata 8 A 4514 Mandal
Telefon: 95 23 67 14 Send oss e-post
Redaktør: Øyvind Skoie
Info om a-staketet

INFO OM A-STAKETET HESTEGJERDE

 

a-staketet er et hestegjerde av HD-polyetenplast som er det beste materialet fra mange synsvinkler. At ca 76% av plasten dessuten er en gjenvunnet produksjonsmaterial gir et bedre miljø for fremtiden. Det er ingen tilfeldighet at flertall av kunder i Norge og hele Europa samt USA velger verdens beste hestegjerde.

a-staketet er sikkert!

Polyetenplasten sprekker ikke, heller ikke ved sterk kulde. a-staketet har ingen løse rep, tråer eller lignende, der hesten kan sette seg fast, da strømmen ligger innsmeltet i stengene. Dette og den runde profilen gjør at hesten aldri kan skade seg på a-staketet.

a-staketet er vedlikeholdsfritt!

Du slipper å male om a-staketet med jevne mellomrom da plasten er genuint innfarget og inneholder mye UV-stabilisator. UV-stabilisator er en dyr komponent som skjuler plasten fra å bryteS ned av solen. Mange billige plastprodukter mangler helt, eller inneholder veldig lite, UV-stabilisator og har derfor kort levetid.

a-staketet er pent!

a-staketet har ingen løse tråder hengende. På a-staketet falmer ikke fargen. Hestene biter ikke opp deler av a-staketet.

Rett montert står a-staketet i år etter år i rette linjer eller terreng.Det hvite a-staketet gir en pen herregårdsfremheving. Det svarte a-staketet er mer diskré og fremhever bygningene mer. Detter er mer etter smak og behag, men pent blir det i alle fall.Vi har egne montører som monterer hestegjerder om det er ønskelig.

Mer informasjon kan du finne HER.

Flere bilder av a-staketet kan du se i vårt bildegalleri. Bilder av a-staket